Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("ORANGE OIL")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 92

  • Page / 4
Export

Selection :

  • and

PREPARATION AND CHEMICAL COMPOSITION OF ORANGE OIL CONCENTRATES = PREPARATION ET COMPOSITION CHIMIQUE DES CONCENTRES D'HUILE ESSENTIELLE D'ORANGEVORA JD; MATTHEWS RF; CRANDALL PG et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1197-1199; BIBL. 16 REF.; 2 FIG./3 TABL.Article

BREVET 2.316.323 (A1) (75 21310). - 2 JUILLET 1975. PROCEDE D'OBTENTION D'HUILE ESSENTIELLE D'AGRUMES RICHE EN CAROTENOIDES NATURELS.sdPatent

THE QUALITY OF VALENCIA ORANGE PEEL OIL AS RELATED TO ROOTSTOCKSKESTERSON JW; BRADDOCK RJ.1980; PERFUMER AND FLAVORIST; USA; DA. 1980; VOL. 5; NO 6; PP. 9-13; 4 P.; BIBL. 21 REF.Article

SELECTED MARKETS FOR THE ESSENTIAL OILS OF LIME, LEMON AND ORANGE = QUELQUES MARCHES POUR LES ESSENCES DE LIMETTE, DE CITRON ET D'ORANGEROBBINS SRJ.1983; ; GBR; LONDON : TROPICAL DEVELOPMENT AND RESEARCH INSTITUTE; DA. 1983; PP. 1-99; 106 P.; ABS. FRE/SPA; ISBN 0-85954-169-XConference Proceedings

BROWN OIL EXTRACTOR: A NEW COMMERCIAL METHOD FOR THE PRODUCTION OF CITRUS ESSENTIAL OILS IN FLORIDAKESTERSON JW; BRADDOCK RJ; CRANDALL PG et al.1979; PERFUMER AND FLAVORIST; USA; DA. 1979; VOL. 4; NO 4; PP. 9-10; BIBL. 6 REF.Article

LE ESSENZE DI ARANCIO E DI LIMONE DELL' AFRICA ORIENTALE ETIOPICA. = LES ESSENCES D'ORANGE ET DE CITRON D'AFRIQUE ORIENTALE ETHIOPIENNEROVESTI P.1976; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITAL.; DA. 1976; VOL. 46; NO 3; PP. 211-214; BIBL. 3 REF.; (CONV. NAZ. OLII ESSENZIALI DERIV. AGRUM. 5. ATTI; REGGIO CALABRIA; 1976)Conference Paper

Composition chimique de l'huile essentielle d'orange, obtenue par un nouveau procédéBAKURADZE, N. S.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1985, Num 1, pp 20-22, issn 0025-4649Article

Analysis of bitter orange petitgrain essential oil by combined gas chromatography-mass spectrometry = Analyse, par chromatographie gazeuse associée à la spectrométrie de masse, de l'huile essentielle de petit grain d'oranger amerBAALIOUAMER, A; MEKLATI, B. Y.Agricultural and biological chemistry. 1986, Vol 50, Num 8, pp 2111-2114, issn 0002-1369Article

Glass capillary gas chromatographic analysis of oil components extracted from Yuzu (Citrus junos) juice = Analyse, par chromatographie gazeuse en capillaire de verre, des constituants de l'huile extraite du jus de Yuzu (Citrus junos)OHTA, H; OSAJIMA, Y.Journal of chromatography. 1983, Vol 268, Num 2, pp 336-340, issn 0021-9673Article

COMMERCIAL ORANGE ESSENCE: COMPARISON OF COMPOSITION AND METHODS OF ANALYSIS.LUND ED; BRYAN WL.1977; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 42; NO 2; PP. 385-388; BIBL. 12 REF.Article

LE ESSENZE DI ARANEIO AMARO DELL'AFRICA ORIENTALE ETIOPICA. = L'ESSENCE D'ORANGES AMERES DE L'AFRIQUE ORIENTALE ETHIOPIQUEROVESTI P.1977; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITAL.; DA. 1977; VOL. 47; NO 2; PP. 134-138; BIBL. 7 REF.Article

GAS CHROMATOGRAPHY AS AN INDUSTRIAL PROCESS OPERATION APPLICATION TO ESSENTIAL OILSBONMATI R; GUIOCHON G.1978; PERFUMER AND FLAVORIST; USA; DA. 1978; VOL. 3; NO 5; PP. 17-22Article

INCIDENZE ECOLOGICHE SULLA COMPOSIZIONE DEGLI OLI ESSENZIALI. XV. LE ESSENZE DI ARANCIO AMARO D'ETIOPIA. = INCIDENCES ECOLOGIQUES SUR LA COMPOSITION DES HUILES ESSENTIELLES. XV. L'ESSENCE D'ORANGES AMERES D'ETHIOPIEROVESTI P.1977; RIV. ITAL. ESSENZE PROFUMI PIANTE OFFICIN. AROMI SAPONI COSMET. AEROSOL; ITAL.; DA. 1977; VOL. 59; NO 9; PP. 420-423; BIBL. 7 REF.Article

AGRUMENOELE-DIE UNIVERSELLSTEN NATUERLICHEN KOMPONENTEN FUER DIE PARFUEMERIE = ESSENCES D'AGRUMES; LES COMPOSANTES NATURELLES LES PLUS UNIVERSELLES POUR LA PARFUMERIEKNOLLMANN R.1981; PARFUEM. KOSMET.; ISSN 0031-1952; DEU; DA. 1981; VOL. 62; NO 3; PP. 71-72; ABS. ENG/FRE/SPAArticle

L'ESSENCE DE CITRON ET LES HESPERIDEES DE SICILE.TROVATO G.1978; PARFUMS COSMET. AROMES; FRA; DA. 1978; NO 21; PP. 71-77; ABS. ENG/GER/SPA; BIBL. 5 REF.Article

ACEITES ESENCIALES DE LOS FRUTOS Y HOJAS DE CITRUS = HUILES ESSENTIELLES DES FRUITS ET DES FEUILLES DE CITRUSRETAMAR JA; DE VOTTERO LR; DE IGLESIAS DA et al.1978; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITA; DA. 1978; VOL. 48; NO 2; PP. 135-149; BIBL. 77 REF.Article

L'INDUSTRIA AGRUMARIA NEL 1978 = L'INDUSTRIE DES AGRUMES EN 19781979; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITA; DA. 1979; VOL. 49; NO 1; PP. 90-95Article

Alcohol deterpenation of orange oil = Déterpénation, par l'éthanol, de l'essence d'orangeOWUSU-YAW, J; MATTEWS, R. F; WEST, P. F et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 5, pp 1180-1182, issn 0022-1147Article

Thick-film capillary column gas chromatography-field ionization mass spectrometry. A complementary technique for the rapid analysis of volatiles = La chromatographie gazeuse en capillaire et la spectrométrie de masse à ionisation. Une technique complémentaire pour l'analyse rapide des composés volatilsHALKET, J. M; SCHULTEN, H. R.Journal of chromatography. 1985, Vol 322, Num 1, pp 200-205, issn 0021-9673Article

Direct gas chromatographic analysis of aqueous citrus and other fruit essences = Analyse directe, par chromatographie gazeuse, des essences aqueuses d'agrumes et d'autres fruitsMOSHONAS, M. G; SHAW, P. E.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 3, pp 526-530, issn 0021-8561Article

Composés volatils de l'huile essentielle de peau d'orange Navel ShiroyanagiSUGISAWA, H; YANG, R. H; MATSUO, T et al.Nippon Nōgei Kagakukaishi. 1987, Vol 61, Num 9, pp 1101-1106, issn 0002-1407Article

Removal of three kinds of phthalates from sweet orange oil by molecular distillationYING XIONG; ZHIMIN ZHAO; LONGPING ZHU et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 2013, Vol 53, Num 2, pp 487-491, issn 0023-6438, 5 p.Article

Progress in essential oils = Progrès dans le domaine des huiles essentiellesLAWRENCE, B. M; REYNOLDS, R. J.Perfumer & flavorist. 1984, Vol 9, Num 4, pp 37-48, issn 0272-2666Article

Composition en constituants oxygénés de l'huile essentielle de peau d'oranges FukuharaUCHIDA, K; KOBAYASHI, A; YAMANISHI, T et al.Nippon Nōgei Kagakukaishi. 1984, Vol 58, Num 7, pp 691-694, issn 0002-1407Article

Progress in essential oils = Progrès dans le domaine des huiles essentiellesLAWRENCE, B.Perfumer & flavorist. 1984, Vol 9, Num 6, pp 61-71, issn 0272-2666Article

  • Page / 4